Ingyen út az erdei iskolába - pályázat

Ne legyen gyanús az olcsóság...Nem minden rossz, ami olcsó.

A Kerekegyházi Nemzetőr Egyesület, mint közhasznú egyesület, több éve próbálja segíteni az erdei iskoláztatást, környezeti nevelést felvállaló intézményeket, ill. a nehéz sorsú, vagy sérült gyermekek és felnőttek tanulási, szórakozási lehetőségeiket, kikapcsolódásukat.

Nem hangzatos, támogatásnak látszó marketingfogásként kiírt pályázati lehetőségekkel, hanem egész évben mindenki számára elérhető kedvezményes árakkal kíván céljai elérése érdekében, állami és egyéb források kihasználásával, igen kedvező táborozási lehetőséget nyújtani mindenki számára.

Minden évben - lehetőségeinkhez mérten - talál nálunk olyan plusz támogatási lehetőséget,- főként erdei iskolai pályázatok formájában, mely nagyban kíméli pénztárcáját. Kövesse honlapunkat friss információkért.

Eddigi pályázataink: ( 2014,2015 évben)

"Ingyen út az erdei iskolába" - erdei iskola pályázat

Pályázat célja:
A Kerekegyházi Nemzetőr Egyesület jelen pályázat keretében átvállalja a csoportok utaztatásával járó költségek díját és annak lebonyolítását, saját partnercégével,- a megjelölt időszakokban, és feltételek mellett - amennyiben az erdei iskola helyszínéül a kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló Erdei iskoláját választja.Elsősorban nehéz körülmények között élő, segítségre szoruló csoportok, iskolák jelentkezését várjuk. Célunk, hogy az erdei iskolák során szerzett tapasztalatok, élmények megélésének lehetősége a nehéz anyagi körülmények közt élő családok gyermekeinek számára is elérhető legyen.
Pályázható időpontok: 2015. április 13 - május 15
Pályázati összeg: Ingyenes utazás az iskola és az erdei iskola közt Kunbaracs 100 km-es vonzáskörzetében. Létszámtól függően min.100.000,-Ft max.250.000,- forintnak megfelelő utazási kedvezmény.
Pályázati díj: nincs
Pályázók köre:osztályok, iskolák, egyesületek, civil szervezetek, önkormányzatok

Pályázati feltételek: Min.létszám: 50 fő Összefüggő éjszakák száma: min. 4 éj
A kedvezmény csak a Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszállóban és a komplett min.4 éjszakás erdei iskola programmal, szállás teljes panzióval vehető igénybe, melynek ára: 14.900,-Ft/ fő a következő adott programmal.: 25-30 főnként:növény-állatvilágismertető gyalogtúra, kenyérsütés kemencében,  1 választható kézműves foglalkozás, lovaglás, tanyalátogatás sajtkóstolóval és a hagyományos sajtkészítés megtekintésével, és 2 választható szabadidős foglalkozás.
A pályázat benyújtási határideje: folyamatos elbírálással
A nyertes pályázók kiértesítésének határideje: a pályázat beérkezésétől számított 7 nap
A pályázat elbírálásának alapfeltétele az oldalunkról letölthető pályázati adatlap kitöltése, és visszaküldése!
A nyertes pályázókat e-mailben vagy telefonon értesítjük.A nyertes pályázat a 30%-os előleg kifizetésével válik érvényessé!Érvényét veszti a támogatási döntés, ha a szerződés a támogatásról szóló értesítésben megjelölt határidőn belül a pályázó mulasztásából, vagy neki felróható egyéb okból nem jön létre.
A pályázatot a Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló címére kell elküldeni.
(levél: 6043 Kunbaracs, Kákás d. 274., vagy e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)


Részletekről felvilágosítás kérhető:

Pályázati adatlap letölthető itt.

Csonka Zsolt, Trepák Erika 06-70-609-3841, 06-20-9175-483