A mi erdei iskolánk 

Mezitláb a homokban! Távol a város zajától, mégis elérhető közelségben!
A Kiskunság pusztáin elterülő 4,5 Ha -os erdei iskolánk igazi szabadságot nyújt minden idelátogatónak egész évben. A környék értékes természeti kincseivel, jó adottságaival igazi erdei iskola helyszín. Helyi védett területeink: ősborókás, kuriózumként fennmaradt homoki gyöngyvirágos gyertyános-tölgyes, Baracsi kaszálók és a Hajólapos, értékes élőhelyek erdei iskolai vizsgálódásra. 17 éves tapasztalattal és felkészült szakemberekkel segítjük a gyermekek tudásának tapasztalat alapú, élményszerű elmélyítését. A közelben lévő településeken az adrenalin függők is megtalálhatják az őket érdeklő programokat.
A tábor befogadóképessége 110 fő. Külön foglalkoztatótermeink garantálják az idő hasznos eltöltését rossz idő esetén is.

Hogy milyen a mi erdei iskolánk? Interaktív, szabad, kreatív, felszabadult és hasonló jelzőkkel illettek vendégeink. De talán ami a számunkra a legfontosabb mindezek mellett: a ma már veszendőben lévő emberi értékek, múltunk megmutatása ebben a kis faluban, erdei iskolánkban, családias környezetben, mert a vendéglátás nem csupán egy szerződés egy szolgáltatásra vendég és házigazda közt, mii itt barátként fogadjuk Önt, ha Ön is megengedi. Próbálja ki Ön is akár iskolai csoporttal, vagy családjával.