Kerek1 tábor nyári táborai

 ÁCIÓ!    KÁCIÓ!   Milyen lesz a VAKÁCIÓÓÓ!??coolcool


Van már idei nyári táboridőpont az egyéni jelentkezéses táborokba! :)
Bár idén 1 hetet szánunk ezekre a táborokra, de semmivel sem lesz kevésbé izgalmas. Sőt ! Egyidőben indul 2 altáborunk, így nagylétszámúvá vállnak a közös foglalkozások. Új barátságok, nyüzsgő tábor vár Benneteket! 
2018 év altáborai: Lánglovag kalandtábor, és a jól ismert Lovas tábor! Jelentkezz időben, mert csak ez az 1 hét lesz idén! Ha már jelentkeztél, kezd el felgyűrni a nadrágszárat, és törd az agyad, hogy le tudd győzni az ifiket, a felnőtteket a KI MIT Tudon! És kezd el edzeni a nevetőizmod, és egyéb izmaid a délutáni sportprogramokhoz. Ne hagyd ki ezt a fergetegesen jó bulit! Várunk Téged is! Jelentkezz még ma!

A táborok időpontjait és tematikáját az almenük alatt találod!

2018 szünidei táborai:

Lovas tábor : Ha teljesen kezdő, vagy haladó vagy, - nálunk akkor is megtalálod a helyed valamelyik csapatban, legyen az futószáras, vagy haladóknak osztályban lovaglás, vagy terep lovaglás ill. technikai ügyességi pálya.

Lánglovag kalandtábor: Nem kell a tűzoltó életpályát választanod ahhoz, hogy kedvet kapj ennek a szakmának a kipróbálásához. Valljuk be – mindannyian belebújnánk egy kicsit ebbe a szerepbe. Hát most itt a remek alkalom, ne szalaszd el!

-          Kell még valami ezekbe a táborokba?

-          Persze!

-          TE!!

Jelentkezz mihamarabb, mert a jókedvhez, a jó csapatba Te is kellesz!
Tedd emlékezetessé nyarad! Mi erre a garancia? Az a sok visszajáró táboros, aki arra vár, hogy megismerjen. Tartozz Te is a csapatunkba és jelentkezz.

Bővebb információ, és jelentkezési lapok a tábor linkek alatt.

 

Várunk TÉGED!